Cykling

En friskis genom att cykla

Att cykla är en mycket bra träningsform som passar det flesta. Cykling sliter inte för mycket på knän och det går oftast att cykla även om man har problem med t.ex. artros.

Ifall man vill cykla längre eller snabbare än man själv orkar finns det allt möjligheten att använda en elcykel. Elcykeln gör också att du oftare tar cykeln för att handla, hälsa på bekanta eller bara vill ut och må bra.

Fördelar att träna med cykel

Länkar om Friskis

Att använda en cykel som träningsredskap ger massor med fördelar. Det är en av de billigaste sätten att träna samtidigt som du kan spara pengar och tid genom att cykla till jobbet, ta cykeln till skolan eller rent av använda cykel istället för bilen när du handlar.

En stor fördel med cykel är att det är mycket billigare än att ta bilen eller t.o.m. billigare än att skaffa busskort. Att underhålla eller reparera en cykel hos en cykelreparatör är mycket billigare än att laga en bil. Ofta är den årliga servicekostnaden en bråkdel mot bilen.


Intressant om Cyklar och Cykelaffärer

Här kan ni hitta mycket fakta och intressanta saker om cykelaffärer och cykelhandlare men också en del kul och lustigt gällande konstiga cyklar.


Prisvärda cyklar hittar du i dessa cykelaffärer


Meny - Cykelaffär
Till förstasidan på www.cykelaffär.seHögst upp på sidan om cykelaffärerLängst ned på sidan om cykelaffärer
SverigeUtomlandsFöretagNyheter